Soul Reading

Soul Reading Hedwig de uil van Harry Potter

Soul Reading

Bij een soul reading maak ik contact met het hoogste in jou en download van die plaats  informatie. Je zou kunnen zeggen dat ik de website van je 'hoger zelf' opzoek, open en je homepage lees.

Ik functioneer in de rol van postbode of boodschapper. Als Hedwig, de uil van Harry Potter die hem brieven brengt. Ik vertel je misschien dingen die ik zelf niet of nauwelijks snap, maar die voor jou betekenisvol zijn. Het is immers jouw website die we lezen, niet de mijne.

In de soul reading deel ik met jou de informatie die ik ontvang en daarnaast kun je me bevragen op onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Ik beschrijf hoe ik je ziel ervaar, welke kwaliteiten ik voel en ik vraag je ziel om voor jou belangrijke informatie door te geven. Vaak krijg ik ook informatie in de vorm van kleuren of symbolen. Het kan ook gebeuren dat ik fragmenten of gebeurtenissen van vorige levens zie die van invloed zijn op je huidige leven. Elke reading is ook voor mij anders. Het is lastig van te voren aan te geven wat er gebeurt. Vaak gebeurt er ook healing, maar dat gebeurt op een niveau ver boven mijn persoonlijkheid. Ik kan dat niet claimen of garanderen. Als het niet gebeurt is het blijkbaar niet nodig of niet het juiste moment.

Hoe verbind ik me met jou in een soul reading?

Ik maak verbinding met je ziel via de poort van je geboortenaam. Ik zal je daarom vragen je eigen geboortenaam hardop uit te spreken. Soms vraag ik je tijdens de reading dit te herhalen. Verder hoef je helemaal niets te doen. Je kunt gewoon ontspannen en genieten van je koffie of thee. Het maakt ook niet uit of je wel of niet gelooft in een ziel. Tijdens de reading sluit ik vaak mijn ogen. Dat helpt mij me te concentreren. Ook adem ik vaak wat dieper uit dan normaliter. Dat helpt me te gronden. De precieze techniek die ik gebruik is dat ik door het kruinchakra heen contact maak met mijn ziel en mijn ziel afstem op de jouwe. Je kunt het redelijk goed vergelijken met een ouderwetse radioantenne of TV schotel op het dak van een huis. Ik zoek de frequentie van jouw 'zielzender' en ontvang via mijn antenne de informatie die jouw ziel uitzendt. Er komt geen enkele hokus pokus bij kijken.

Jouw voorbereiding

Een reading duurt meestal ongeveer 1,5 uur. Veel mensen ervaren het als een cadeau. Je kunt een 'reading' ook cadeau doen aan een ander. Het kan handig zijn om van te voren vragen voor te bereiden, maar dat laat ik aan jou over. Tijdens een reading beantwoord ik vragen vrij letterlijk. Mijn eigen analytische hersenhelft functioneert op een heel laag pitje tijdens een reading en zal niet denken: hij vraagt dit, maar bedoelt waarschijnlijk dat. Soms krijg ik geen informatie of antwoord op een vraag. Dan geef ik dat aan, meestal zonder dat ik daar een reden voor kan geven. Ik weet dat ook niet.

Als je wilt, kun je het gesprek opnemen. Soms krijg je pas later een 'aha' en dan is het fijn een opname te hebben.

Al onze werkzaamheden vallen onder de beroepscode van het NIP. Dat betekent dat  vertrouwelijkheid en professionaliteit gegarandeerd is.